De praktijk aan Van Eeghenstraat 36, Amsterdam
De praktijk aan Van Eeghenstraat 36, Amsterdam

contact

Voor nadere informatie kunt u mailen of bellen.

Telefoon: 020 6760210.


Als u geen privacygevoelige informatie verstuurt, mail dan naar: info@foelkelendejong.nl.

Voor persoonlijke en/of privacygevoelige berichten kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Uw informatie wordt dan veilig verzonden.

 

 

OPENINGSTIJDEN

De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 – 17 uur. Binnen en buiten deze uren kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat. Vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer, dan bel ik u binnen 48 uur terug. De praktijk heeft geen 24-uurs bereikbaarheid. Bij een spoedgeval kunt u contact opnemen met uw huisarts of diens waarnemer, tenzij u met mij andere afspraken heeft gemaakt.

BEREIKBAARHEID

De praktijk is gevestigd aan de Van Eeghenstraat 36, 1071 GH Amsterdam. In de omgeving kunt u (betaald) parkeren. De praktijk is goed te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station neemt u Tram 2, u stapt uit bij halte Van Baerlestraat. Vanaf het Amstelstation neemt u tram 12, u stapt ook uit bij halte Van Baerlestraat. Vanaf deze halte is het nog 5 minuten lopen. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en ligt vlak naast het Vondelpark.

PRIVACYBELEID

Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor u contact zoekt. Het volledige privacybeleid leest u hier.